Дрвена полска машина

 • Automatic Polishing / Grinding machine for log\rough timber\crude wood

  Автоматско полирање / мелење машина за најавување \ ...

   Многу пофлексибилен за да одговара на кој било вид логови
   Може да се полираат и трасираат логовите автоматски и да се следат со кој било лак.
   Може да се полира и да се прилагоди автоматски за да одговара на која било форма на трупците.
   Може да се полираат трупците од страна нагоре и надолу, да се движат напред и назад автоматски, и повторувајќи го дејството, осигурајте не пропуштајте ниту едно место за полирање.
   Со две опции за изведување на операција: 360 степени слободно да поставите агол на полирање или да поставите фиксен степен за полирање
   Достапна е прилагодена функција, како што е сечење на тркалезна кора од дрво
   Висока ефикасност, заштеда на време, труд и материјали
   Висока финансиска вредност, износот на инвестицијата на машината е само неколку месеци.