Светлосни кули со LED коцки

 • RPLT-3700 AU Standard Hybrid Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Cube Skid Rental Lighting Tower for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-3700 AU стандарден хибриден пакет за прилагодување ...

  4 * 240w LED светилка
  Бесплатен отсјај
  Хибридна моќност од батерии и генератор
  Хидрауличен јарбол за подигање на висина од 8M
  IP67 и 3 години гаранција за LED светилки
  Јапонски потекло мотор Кубота
  48V DC безбедносен оперативен систем
  Дигитален контролер
  Копче за итно запирање
  Заштита на исклучување на моторот: Низок притисок на маслото, над / мала брзина, преку струја, висока температура.
  Предупредување за ниско ниво на гориво

 • RPLT-3800 AU Standard Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Cube Skid Rental Lighting Tower for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-3800 AU Стандардно метро мени за индивидуализирање ...

  LED светилка 4 * 240w / 320w
  Бесплатен отсјај
  8М висина
  Хидрауличен јарбол за подигнување
  Целосно спакуван
  Дигитален контролер
  Јапонски потекло мотор Кубота
  48V DC безбедносен оперативен систем

 • RPLT-2900 AU Standard Hybrid Solar Energy Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Tower Lamps for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-2900 AU Стандардна хибридна соларна енергија за ...

  4 * 240w LED светилка / 1000w метална халидна ламба
  Бесплатен отсјај
  Хибридна моќност од соларен панел, батерии и генератор
  8М висина
  Хидрауличен продолжен јарбол
  Целосно спакувана крошна
  IP67 и 3 години гаранција за LED светилки
  Дигитален контролер
  Јапонски потекло мотор Кубота
  110w на соларен панел
  48V DC безбедносен оперативен систем