Kullat e dritës kubike LED

 • RPLT-3700 AU Standard Hybrid Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Cube Skid Rental Lighting Tower for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-3700 AU Bunde standarde e rregullueshme hibride ...

  Llambë LED 4 * 240w
  Pa shkëlqim verbues
  Fuqia hibride nga bateritë & gjeneratori
  Shtylla ngritëse hidraulike me lartësi 8M
  Garanci IP67 & 3 vjet në llambat LED
  Motori Kubota me origjinë nga Japonia
  Sistemi i funksionimit të sigurisë 48V DC
  Kontrollues dixhital
  Butoni i ndalimit të urgjencës
  Mbrojtja e fikjes së motorit: Presion i ulët i vajit, Shpejtësi e lartë / e ulët, Mbi rrymë, Temperaturë e lartë.
  Paralajmërim i nivelit të ulët të karburantit

 • RPLT-3800 AU Standard Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Cube Skid Rental Lighting Tower for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-3800 AU Standard me Metro të Rregullueshëm të Paketuar ...

  Llambë LED 4 * 240w / 320w
  Pa shkëlqim verbues
  8M lartësi
  Direk hidraulik i ngritjes
  Bundly plotësisht
  Kontrollues dixhital
  Motori Kubota me origjinë nga Japonia
  Sistemi i funksionimit të sigurisë 48V DC

 • RPLT-2900 AU Standard Hybrid Solar Energy Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Tower Lamps for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-2900 AU Standarde Energji Diellore Kujdesi Standard ...

  Llambë LED 4 * 240w / llambë 1000w Metal Halide
  Pa shkëlqim verbues
  Fuqia hibride nga paneli diellor, bateritë dhe gjeneratori
  8M lartësi
  Shtylla hidraulike e zgjatjes
  Mbulesë e paketuar plotësisht
  Garanci IP67 & 3 vjet në llambat LED
  Kontrollues dixhital
  Motori Kubota me origjinë nga Japonia
  110w për panel diellor
  Sistemi i funksionimit të sigurisë 48V DC