За нас

Робусна моќност

Еден од светските

водечки производители

на квалитетни LED кули за осветлување

Робусна моќност

Robust Power® е основана во 2007 година, со регистрирани главни градови од 10 милиони јени. Способни за развој, дизајн, производство и продажба за производство на мобилни светлосни кули и опрема за осветлување. Со силен дизајн и развојна можност за ручек на нови производи, производите се продаваат и извезуваат во САД, Канада, Европа, Јужна Америка, Југоисточна Азија, Средниот исток, Африка, Австралија итн. 

company factory
1

Фабрика за производство

Имаше земјиште од 5 хектари со фабрика за производство покрива 23 илјади квадратни метри и содржи сто вработени, над 20% од вработените формираат тим за развој и техничка поддршка. Влеговме во оваа индустрија повеќе од 13 години, нашето искуство со персонал може да ви обезбеди одличен технички начин за да ги задоволите барањата на клиентите и да го смените дизајнот.

Развој на производот

Сите наши производи беа оригинални дизајнирани од тим за развој со софтвер за 3Д дизајн, произведени од тим за производство со најнови технологии, како ласерско сечење, заварување на робот и преклопување на црн материјал и сл. производство на производи.

Robust Power® поседува над 48 патенти за пронајдоци со национално сертифицирање. Моќен тим за развој ви нуди да понуди десетици производи од светлосна кула и специјализирана услуга за прилагодување за кое било индустриско решение, тесно соработувајте со побарувачката на вашите клиенти. 

微信图片_20200423103027

Квалитет

Квалитетот е прв приоритет на Robust Power®, кој ги презема сите соодветни мерки за да се обезбеди и обезбеди квалитетот на производството. Сите мерки и производство го следат меѓународниот систем за управување со квалитет IOS9001-2015 за фокусирање на совршеното. Сертификати за производи, кои вклучуваат ISO9001: 2015, SGS, SAA, CE, сертификат за тест против ветер и така натаму. Robust Power® нуди висококвалитетни мобилни кули за осветлување и ЛЕД-ламби постигнуваат напредно ниво на меѓународно индустриско со одлично техничко 

Директор на деловна активност

Ориентирани кон луѓе, основниот деловен директор на Robust Power®. Ние ќе продолжиме да напредуваме кон приближување до барањата на клиентите, со зголемени решенија. Како компанија со силно чувство на корпоративна општествена одговорност, ние се фокусираме на понудата над вредноста, побезбедните, посветли и производи со висока ефикасност.

Сертификат

SAA
SAA_(2)
CE
SGS
CE_1