Светлосни кули со спецификации за рудници

 • RPLT-3900 Zero noise hybrid portable light tower with fluid containment system

  RPLT-3900 хибриден преносен лесен влечник со нула бучава ...

  Нула бучава

  хибридна моќност

  Чист електричен јарбол

  Анти-прашина ЈП крошна

  8 часа работно време без полнење

   

   

   

 • RPLT-7200 AU Standard Heavy Duty Mine Spec Customizable Remote Control Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  RPLT-7200 AU Стандарден рудник за специфични тешки мини ...

   10м хидраулички управуван телескопски јарбол и стабилизатори

   48 VDC Електричен систем со низок напон

   Потрошувачка на гориво 0,8ltr / час, продолжете да работите еден месец

   Мој спецификација

   100% Шасија со целосна пакет

   270ltr екстра голем резервоар за гориво

   3 години гаранција за LED светла

   3G поврзаност, вклучување / запирање / употреба на гориво / можност за телеметрија на моторот преку текст

   6 x 480w / 720w Моќни LED светилки произведуваат 64.800 / 97.200 лумени на панел

   Kubota Origin D905 мотор

   Двојна шасија на Аксел

   Hyd 170 ° (340 °) Хидраулична ротација на јарболот

 • RPLT-7600 Australian Standard Rental Mine Spec Customizable Remote Control Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  RPLT-7600 Австралиски стандардни рудници за изнајмување мини ...

   9м хидраулички јарбол и нозе

   Понудете 48 VDC низок напон и 240V AC електричен систем

   Потрошувачка на гориво со 0,8 ltr / час.

   Мој спецификација.

   Резервоар за гориво во комплет

   Резервоар за гориво 110L

   3 години гаранција за ЛЕД ламба

   3G поврзаност, вклучување / запирање / употреба на гориво / можност за телеметрија на моторот преку текст

   6 x 480w / 720w Осветлување LED панел за осветленост 64.800 / 97.200 лумени за секој

   Kubota D905 мотор

   Сингл Аксел

   Hyd 170 ° (340 °) Хидраулична ротација на јарболот

 • RPLT-6900 AU Standard Metro & Construction Spec Bunded Customizable Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  RPLT-6900 AU Стандардно метро и градежништво ...

   8м хидраулички управуван телескопски јарбол
   360 ° рачна ротација на јарболот
   Резервоар за гориво 130L
   Целосно спакувана шасија
   4 x 480w LED светилки со 268.800 лумени
   Електрична LED светилка, достапна во температура на бојата 2100-5700k
   Галванизиран јарбол и прав крошна гарантираат подолг век на траење на анти 'рѓа
   Систем за контрола на Smartgen со заштита од грешки
   Хидрауличен и рачен стабилизатор за опција

 • RPLT-6500 compact hydraulic light tower AU standard

  RPLT-6500 компактна хидраулична светлосна кула AU станица ...

   

  • 8м хидрауличен управуван телескопски јарбол
  • Компактна големина: 2900x1550x2800
  • 360 ° рачна ротација на јарболот
  • Резервоар за гориво од 100L
  • Шасија со целосна пакет
  • 4 x 480w LED светилки со 268.800 лумени
  • ЛЕД светилка пријателска за животната средина, достапна во температура на бојата 2100-5700к
  • Галванизиран јарбол и прекриена со прав крошна гарантира подолг век на траење на анти 'рѓа
  • Систем за контрола на Smartgen со заштита од грешки
  • Хидрауличен и рачен стабилизатор за опција