Производи

За робусната моќност

Дали вашиот бизнис бара снабдувач на високо квалитетна опрема за осветлување?

Robust Power е производство што обезбедува многу квалитетна опрема за осветлување, како што се преносни светлосни кули, светлосни кули за специфицирање на рудници, ЛЕД ламби и многу повеќе.
Сместено во Кина, доколку купувате од нас, ние нудиме многу дополнителни удобни услуги, сите не можат лесно да се обезбедат од други добавувачи на производи за осветлување.

Производи за топла продажба

Да започнеме заедно

Дали имате побарувачка, дизајн или идеја за купување? Би сакале да започнеме разговор! Ве молиме контактирајте не со доставување на формуларот подолу.

КОЛКУ РОБУСТНАТА МОНОСТ ГО ПРИБИВА ВАШИОТ БИЗНИС:

 • Професионално дизајнирани LED панели со висока ефикасност и голема покриеност
 • ЛЕД панели заштедија 50% или повеќе заштеда на гориво
 • Производи со висок квалитет со професионална програма за 3Д дизајн ProE / Creo & Solidwork
 • Семејна компанија
 • 25 години иновации во индустријата за лесни кули
 • Прилагодени производи за градење прифатливи за да ги достигнат вашите посебни побарувања
 • OEM прифатливо
 • Професионален тим за продажба и услуга да понуди навремена поддршка 24/7/365
 • Kubota потекло мотор
 • Гаранција - Мотор една година или 1000 часа
 • 3 години гаранција на LED панели
 • Строг тест кој работи пред испорака
 • Краток период на производство по безбедносен фонд на компоненти