Преносни светлосни кули

 • RPLT-3900 Zero noise hybrid portable light tower with fluid containment system

  RPLT-3900 хибриден преносен лесен влечник со нула бучава ...

  Нула бучава

  хибридна моќност

  Чист електричен јарбол

  Анти-прашина ЈП крошна

  8 часа работно време без полнење

   

   

   

 • RPLT-6000 CE ISO Standard Metro Spec Customizable Manual Mobile Lighting Tower for Construction Site

  RPLT-6000 CE ISO Стандардно метро специфицирано метро ...

  • 4 * 1000w метални халидни светилки; 4 * 160w / 240w / 350w LED светилки

  • Потрошувачка на гориво околу 2ltr / hr (за целосно полнење).

  • 80 ltr Резервоар за гориво

  • 4 * Рачни стабилизатори

  • дигитален контролер

  • 9 m Рачна висина / продолжение на галванизиран јарбол

  • Мотор со потекло од Kubota D1105

  • 360 ° рачно поцинкувано вртење на јарболот   

  • Итно запирање

 • RPLT-5000 manual mobile light tower with 350w LED lamp for road construction

  Рачна мобилна светлосна кула RPLT-5000 со 350w L ...

  • Компактна и економична цена
  • KUBUTA Z482, 3000 вртежи во минута
  • Нето-генерален сет-излез 4,5kva
  • 4x 320w LED светилка / 1000W Метал-халоидна ламба
  • Рачни стабилизатори и јарбол
  • Дигитален контролер
  • 5м Рачна висина / продолжение на јарболот
  • Прстен на удар / удар со топка
  • Безбеден дизајн:
  • Заштита од грешка: Систем за исклучување безбеден од неуспех - висок температурен режим, мал притисок на маслото
  • Резервоар за гориво 85L
 • RPLT-6800 Metro Spec Customizable Hydraulic Mobile Lighting Tower for Construction Site

  RPLT-6800 Metro Spec индивидуализира хидрауличен моб ...

  • Колер мотор KDW-1003 Diesel EPA 4 / EURO V 

  • Или мотор со потекло од Јапонија Кубота D1105

  • 4 * 1000w светилки од метал халид / 4 * 350w / 480w / 640w LED светилки

  • Потрошувачка на гориво 2ltr / час (за целосно полнење).

  • 80 ltr Резервоар за гориво

  • Понудете четири рачни и хидраулични стабилизатори

  • Дигитален контролер

  • 8м висина / продолжение на хидрауличен јарбол

  • Рачна ротација на јарболот за 360 °

  • Итно запирање

 • RPLT-6900 AU Standard Metro & Construction Spec Bunded Customizable Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  RPLT-6900 AU Стандардно метро и градежништво ...

   8м хидраулички управуван телескопски јарбол
   360 ° рачна ротација на јарболот
   Резервоар за гориво 130L
   Целосно спакувана шасија
   4 x 480w LED светилки со 268.800 лумени
   Електрична LED светилка, достапна во температура на бојата 2100-5700k
   Галванизиран јарбол и прав крошна гарантираат подолг век на траење на анти 'рѓа
   Систем за контрола на Smartgen со заштита од грешки
   Хидрауличен и рачен стабилизатор за опција

 • RPLT-6500 compact hydraulic light tower AU standard

  RPLT-6500 компактна хидраулична светлосна кула AU станица ...

   

  • 8м хидрауличен управуван телескопски јарбол
  • Компактна големина: 2900x1550x2800
  • 360 ° рачна ротација на јарболот
  • Резервоар за гориво од 100L
  • Шасија со целосна пакет
  • 4 x 480w LED светилки со 268.800 лумени
  • ЛЕД светилка пријателска за животната средина, достапна во температура на бојата 2100-5700к
  • Галванизиран јарбол и прекриена со прав крошна гарантира подолг век на траење на анти 'рѓа
  • Систем за контрола на Smartgen со заштита од грешки
  • Хидрауличен и рачен стабилизатор за опција