Makinë polonisht druri

 • Automatic Polishing / Grinding machine for log\rough timber\crude wood

  Makinë automatike për lustrim / bluarje për regjistrime \ ...

   Shumë më fleksibël për t'u përshtatur çdo lloj shkrimesh
   Mund të lustrojë dhe gjurmojë shkrimet automatike dhe të ndjekë me shkrimet 'çdo hark.
   Mund të lustrohet dhe rregullohet automatikisht për t'iu përshtatur çdo forme shkrimesh.
   Mund të lustroni shkrimet nga ana lart e poshtë, të lëvizni automatikisht mbrapa dhe me radhë dhe duke e bërë veprimin në mënyrë të përsëritur, siguroni që të mos humbni asnjë vend për të lustruar.
   Me dy mundësi për kryerjen e operacionit: 360 gradë e lirë për të vendosur një kënd për të lustruar ose për të vendosur një shkallë fikse për të lustruar
   Funksion i personalizuar i disponueshëm, të tilla si zvogëlimi i lëvores së drurit
   Efikasitet i lartë, duke kursyer kohë, punë dhe materiale
   Vlera e lartë financiare, shuma e investimit e makinerisë shpagimi vetëm disa muaj.