Kullat e Ndriçimit

 • RPLT-3900 Zero noise hybrid portable light tower with fluid containment system

  RPLT-3900 Zero zhurma tërheqëse dritë portative hibride ...

  Zhurma zero

  fuqia hibride

  Direk elektrik i paster

  Mbulesë PE kundër pluhurit

  8 orë kohë pune pa rimbushje

   

   

   

 • RPLT-6000 CE ISO Standard Metro Spec Customizable Manual Mobile Lighting Tower for Construction Site

  RPLT-6000 CE ISO Standard Metro Specifikon Customizab ...

  • 4 * 1000w llambat e Halidit Metal; Llamba LED 4 * 160w / 240w / 350w

  • Konsumi i karburantit rreth 2ltr / orë (për ngarkim të plotë).

  • Rezervuar karburanti 80 ltr

  • 4 * Stabilizues manual

  • kontrollues dixhital

  • 9 m Lartësia / zgjatimi manual i galvanizuar i direkut

  • Motor me origjinë Kubota D1105

  • Rrotullim manual i galvanizuar i direkut 360 °   

  • Ndalesa emergjente

 • RPLT-5000 manual mobile light tower with 350w LED lamp for road construction

  RPLT-5000 kullë lëvizëse dritë lëvizëse me 350w L ...

  • Çmimi kompakt dhe ekonomik
  • KUBUTA Z482, 3000rpm
  • Prodhimi neto i vendosur gjen. 4.5kva
  • Llambë LED 4x 320w / 1000W Llambë halide metalike
  • Stabilizues manual dhe direk
  • Kontrollues dixhital
  • 5m Lartësia / zgjatimi i direkut manual
  • Goditje unaze / goditje topi
  • Dizajni i sigurisë:
  • Mbrojtja nga defektet: Sistemi i fikjes së sigurt nga dështimi-temp i lartë, presion i ulët vaji
  • Rezervuar karburanti 85L
 • RPLT-6800 Metro Spec Customizable Hydraulic Mobile Lighting Tower for Construction Site

  RPLT-6800 Metro Spec Hidraulik i Rregullueshëm ...

  • motori Kohler KDW-1003 Diesel EPA 4 / EURO V 

  • Ose Motor Japonia me origjinë Kubota D1105

  • Llamba me metal halide 4 * 1000w / 4 * 350w / 480w / 640w LED

  • Konsumi i karburantit 2ltr / orë (për ngarkim të plotë).

  • Rezervuar karburanti 80 ltr

  • Ofroni Katër Stabilizues Manualë dhe Hidraulikë

  • Kontrollues dixhital

  • 8m lartësi / zgjatim i direkut hidraulik

  • Rotacioni manual i shtizës 360 °

  • Ndalesa emergjente

 • RPLT-7200 AU Standard Heavy Duty Mine Spec Customizable Remote Control Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  Specifikimi i Minierave RPLT-7200 AU Standard Duty ...

   10m direk hidraulik dhe stabilizues teleskopik

   48 VDC Sistemi elektrik i tensionit të ulët

   Konsumi i karburantit 0.8ltr / orë, vazhdoni të punoni për një muaj

   Specifikimet e minave

   100% shasi e paketuar plotësisht

   Depozitë shtesë e madhe 270ltr e karburantit

   Garanci 3 vjeçare në dritat LED

   Lidhshmëria 3G, Fillimi / Ndalimi / Përdorimi i Karburantit / Aftësia e Telemetrisë së Motorit përmes Tekstit

   6 x 480w / 720w Llamba LED të fuqishme që prodhojnë 64,800 / 97,200 Lumens për panel

   Motori Kubota Origin D905

   Shasi Dyfishtë Axel

   Ation 170 ° (340 °) Rrotullimi i hidraulikut

 • RPLT-7600 Australian Standard Rental Mine Spec Customizable Remote Control Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  RPLT-7600 Speciale e Minierave Standarde Australiane me Qira ...

   9m hidraulikisht shtiza dhe këmbët

   Ofroni 48 VDC Sistem elektrik të tensionit të ulët dhe 240V AC

   Konsumi i karburantit në 0.8ltr / orë.

   Specifikimet e minave.

   Rezervuar karburanti i paketuar plotësisht

   Rezervuar karburanti 110L

   3 vjet garanci për llambë LED

   Lidhshmëria 3G, Fillimi / Ndalimi / Përdorimi i Karburantit / Aftësia e Telemetrisë së Motorit përmes Tekstit

   6 x 480w / 720w Ndriçimi panel LED prodhimi 64,800 / 97,200 Lumens për secilin

   Motori Kubota D905

   Axel i vetëm

   Ation 170 ° (340 °) Rrotullimi i hidraulikut

 • RPLT-6900 AU Standard Metro & Construction Spec Bunded Customizable Hydraulic Mobile Lighting Tower with 3 Years Warranty IP67 LED

  RPLT-6900 AU Standard Metro & Construction ...

   Shtylla teleskopike me veprim hidraulik 8m
   Rrotullim manual 360 ° i direkut
   Rezervuar karburanti 130L
   Shasi me pako të plotë
   Llamba LED 4 x 480w me 268.800 lumen
   Llambë LED miqësore me mjedisin, e disponueshme në temperaturë ngjyre 2100-5700k
   Direk i galvanizuar dhe tendë e veshur me pluhur garantojnë jetë më të gjatë për anti-ndryshkun
   Sistemi i kontrollit Smartgen me mbrojtje nga defekti
   Stabilizues hidraulik dhe manual për opsionin

 • RPLT-3700 AU Standard Hybrid Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Cube Skid Rental Lighting Tower for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-3700 AU Bunde standarde e rregullueshme hibride ...

  Llambë LED 4 * 240w
  Pa shkëlqim verbues
  Fuqia hibride nga bateritë & gjeneratori
  Shtylla ngritëse hidraulike me lartësi 8M
  Garanci IP67 & 3 vjet në llambat LED
  Motori Kubota me origjinë nga Japonia
  Sistemi i funksionimit të sigurisë 48V DC
  Kontrollues dixhital
  Butoni i ndalimit të urgjencës
  Mbrojtja e fikjes së motorit: Presion i ulët i vajit, Shpejtësi e lartë / e ulët, Mbi rrymë, Temperaturë e lartë.
  Paralajmërim i nivelit të ulët të karburantit

 • RPLT-3800 AU Standard Customizable Bunded Metro Spec Hydraulic Cube Skid Rental Lighting Tower for Mine Site & Construction & Outdoor Event

  RPLT-3800 AU Standard me Metro të Rregullueshëm të Paketuar ...

  Llambë LED 4 * 240w / 320w
  Pa shkëlqim verbues
  8M lartësi
  Direk hidraulik i ngritjes
  Bundly plotësisht
  Kontrollues dixhital
  Motori Kubota me origjinë nga Japonia
  Sistemi i funksionimit të sigurisë 48V DC

 • RPLT-6500 compact hydraulic light tower AU standard

  RPLT-6500 kullë kompakte hidraulike e dritës AU sta ...

   

  • shtylla teleskopike me veprim hidraulik 8m
  • Madhësia kompakte: 2900x1550x2800
  • 360 ° rotacion manual i direkut
  • Rezervuar karburanti 100L
  • Shasi me pako të plotë
  • Llamba LED 4 x 480w me 268.800 lumen
  • Llambë LED miqësore me mjedisin, e disponueshme në temperaturë ngjyre 2100-5700k
  • Direk i galvanizuar dhe tendë e veshur me pluhur garantojnë jetë më të gjatë për anti-ndryshkun
  • Sistemi i kontrollit Smartgen me mbrojtje nga defekti
  • Stabilizues hidraulik dhe manual për opsionin

   

 • RPLT-1600 Manual Portable Trolley Trailer Compact Lighting System for Construction & Outdoor Event

  RPLT-1600 Manuali Portable Transporti Rrugë Transporti Compa ...

  Karakteristikat kryesore të RPLT-1600:

  Kompakt dhe ekonomik

  Lëvizje e lehtë duke tërhequr dorezën

  Llambë metalike Hilde 4 * 1000w / llambë LED 180w për opsion

  4.8M teleskopik, direk 3 faza

  Mashtër me mekanizëm vetë-mbyllës

 • RPLT-4900 Metro Spec Hybrid Solar Energy Manual Mobile Light Tower With 3 Years Warranty IP67 LED

  Manual i Energjisë Diellore Hybrid RPLT-4900 Metro Spec ...

  Katër njësi drita LED me efikasitet të lartë 160W
  Në dispozicion disponimi teleskopik 2.5M-5M
  Vendoset me një çikrik të vetëm me fiksime dore
  Rregullon dritat lehtësisht
  Modalitetet e funksionimit manual
  Bateria dhe gjeneratori me naftë mundësuar dhe i ngarkuar diellor
  Bateri xhel ose litium pa mirëmbajtje
  Panele diellore të rregullueshme 3 * 200W
  Kohëmatësi i nisjes / ndalimit automatik të muzg-agimit
  Kontrolli i fikjes me kohë dhe ndalimi i emergjencës

12 Tjetra> >> Faqja 1/2