Faʻafefea ona filifili se saogalemu moli 'olo.

69b5920a

E tatau ona tatou taulaʻi i le tulaga saogalemu i luga o le malamalama 'olo? O le Couse!

E ui o le malamalama moli e faʻaaogaina e fausia ai se saogalemu siosiomaga mo tagata faigaluega ma tagata lautele, o se vaega foi o mea faigaluega ma le saogalemu lamatiaga o ia lava.

O a popolega puipuiga e tatau ona tatou taulaʻi i ai?

1.Wind tusi faamaonia faʻamaonia

E mafai ona paʻu i luga ona o le le tutusa eleele poʻo le tetele matagi pe taia se mea i luga aʻe peʻa sisiina le pou. O le mea lea, ina ia faʻaititia mea e ono aʻafia ai, e taua le filifilia o se 'olo malamalama faʻatasi ma le WIND TEST CERTIFICATION - o se mea sili e sili atu nai lo le faʻamalosia manaʻoga.

O la matou RPLT-7200K mine spec LED light tower na mauaina se faʻailoga o le suʻega o le matagi faʻavae i luga o le tulaga masani a Ausetalia AS 4100. ua faʻamaonia ai le RPLT-7200 mine spec LED light tower e mafai ona tatalia matagi o le 100 km / hr. Ia maua se saogalemu faʻagaioiga tulaga i nofoaga o galuega.

2.protect faiga.

A tatou faʻaaogaina le malamalama 'olo, o lona uiga o loʻo tatou saogalemu pea. Faʻafefea ona tatou aloese ma faʻaititia le tutupu o faʻalavelave? E tatau ona tatou iloa le faʻamatalaga e pei ona taʻua i lalo.

E i ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi mo malamalama 'olo?

i) E manaʻomia le faʻalavelave faʻafuaseʻi; mafai ona avea tusi lesona e tapunia taimi.

Ae ui i lea, o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ua seti luga o fea moli 'olo vaega? o le fesili lena e tau seʻe atu i totonu o taʻetaʻei. pe a fai o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo seti i luga o se vaega e faigofie ona palapala, pei o tua itu o le malamalama 'olo. E iʻu ai le faʻataʻamilosaga puʻupuʻu.

ii) e manaʻomia foʻi ona faʻaauupegaina le teteʻe i taʻavale i se olo lelei. A o le suauʻu faʻamalosi e maualalo; o le faʻagaioiga o le vevela ua oʻo atu i se tulaga mataʻutia; i luga o le saoasaoa; i le taimi nei; maualalo le suauʻu tulaga. O na tulaga uma e tatau ona magafagafa.

iii) mamao ese taofi e tapunia moli malamalama

Faatasi ai ma le atinae o saienisi ma tekinolosi, mamao-mamao fesoʻotaʻiga faʻaitiitia le tau o fesoʻotaʻiga. O le lelei malamalama 'olo tatau ona faʻaauupegaina se faʻatonutonuina faiga e fesoasoani ai i le faʻatonutonu faʻasino le faʻaaogaina o malamalama' olo. A o le malamalama 'olo ua le toe aoga, pule mafai ona iloa vave taimi, ma tapunia i soʻo se taimi. Faʻaitiitia le aʻafiaga ma fofo le faʻafitauli i le afe maila le mamao.

pdfs


Taimi Post: Fep-03-2021