Hvordan man vælger et sikkerhedstårn.

69b5920a

Har vi brug for at fokusere på et sikkert niveau på lystårnet? Selvfølgelig!

Mens et lystårn bruges til at skabe et sikkert miljø for arbejdere og offentligheden, er det også et udstyr med egne sikkerhedsrisici.

Hvilke sikkerhedsmæssige bekymringer har vi brug for at fokusere på?

1.Vindtestcertificering

Det kan vælte på grund af ujævn jord eller kraftig vind eller ramme en genstand over det, når masten hæves. Derfor er det vigtigt at vælge et lystårn med VINDTESTCERTIFIKATION - ideelt set et, der går ud over de obligatoriske krav, for at minimere risici.

Vores RPLT-7200K mine spec LED lys tårn erhvervede en vindtestcertificering baseret på australsk standard AS 4100. det viser, at RPLT-7200 mine spec LED lys tårn kan modstå vind på 100 km / t. At give en sikker driftsforhold på arbejdssteder.

2. beskyt system.

Når vi bruger lystårnet, er vi opmærksomme på, at det fungerer i sikkerhed. Hvordan vi undgår og minimerer forekomsten af ​​ulykker? Vi skal kende detaljerne som følger.

Er der nogen nødløsning til lystårn?

i) Nødknappen er påkrævet; det kan være manuelt at lukke ned i rette tid.

Imidlertid er nødknappen indstillet på hvilken lystårndel? det er et spørgsmål, der har tendens til at glide gennem revnerne. hvis nødbunnen er indstillet på en del, der er let at blive mudret på, f.eks. bagsiden af ​​lystårnet. Det vil resultere i en kortslutning.

ii) det automatiske nedluknings-protestsystem skal også udstyres i et kvalitetslystårn. Når olietrykket er for lavt; driftstemperaturen når et farligt niveau over hastighed; overstrøm lavt oliestand. Disse situationer skal alle være hensynsfulde.

iii) fjernbetjening til nedlukning af lystårnet

Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi reducerer fjernkommunikation i høj grad kommunikationsomkostningerne. Kvalitetslysetårnet skal udstyre et kontrolsystem, der kan hjælpe med at kontrollere referencen til brugen af ​​lystårn. Når lystårnet ikke fungerer korrekt, kan controlleren kende det rettidigt og lukke det når som helst. Reducer risikoen og løs problemet tusind miles væk.

pdfs


Indlægstid: Feb-03-2021